Asia!

Verdens største kontinent har utrolig mye å by på. Jeg lander i Kina 15.august - her kan du lese mer om hva jeg skal gjøre der..

Oseania

Oseania har utallige øyer som går under beskrivelsen paradis. Kanskje er jeg heldig å få haiket på en seilbåt til en øy. Surfing og besøk hos storebror i Australia er hvert fall på planen..

Amerika

Svært kontinent med eksotiske Sør-Amerika og mulighetenes land i Nord. Brasil, Peru, Ecuador og USA hadde vært en drøm å få besøkt..

Afrika

Et mer fascinerende kontinent enn Afrika skal du lete lenge etter. Jeg lander i Nairobi 19.juli og har blant annet to safarier foran meg. Les mer om hvilke andre eventyr jeg har foran meg

Reiseanbefalinger!?

Dagene går til mye planlegging av reising. I går var jeg på Ullevål Sykehus og tok reisevaksiner, nå begynner det å krible i reisefoten!! Til de av dere som er bereist, reiseanbefalinger tas i mot med stor takk! 


Reiseruten er ikke endelig fastlagt og kommer nok ikke til å bli ferdig noen gang - liker å ha fleksibilitet. Jeg har kommet frem til en del land som virker spennende, alle landene vil nok neppe bli besøkt. Vær med å påvirk reisen min ved å anbefale et eller flere land; Kenya, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Tanzania (Zanzibar), India, Kina, Japan, Vietnam, Kambodsja, Thailand, Malaysia, Australia, Brasil, Peru, USA. 


Gjerne send meg en melding på facebook eller kommenter på innlegget det du anbefaler. Er åpen for alt!