Asia!

Verdens største kontinent har utrolig mye å by på. Jeg lander i Kina 15.august - her kan du lese mer om hva jeg skal gjøre der..

Oseania

Oseania har utallige øyer som går under beskrivelsen paradis. Kanskje er jeg heldig å få haiket på en seilbåt til en øy. Surfing og besøk hos storebror i Australia er hvert fall på planen..

Amerika

Svært kontinent med eksotiske Sør-Amerika og mulighetenes land i Nord. Brasil, Peru, Ecuador og USA hadde vært en drøm å få besøkt..

Afrika

Et mer fascinerende kontinent enn Afrika skal du lete lenge etter. Jeg lander i Nairobi 19.juli og har blant annet to safarier foran meg. Les mer om hvilke andre eventyr jeg har foran meg

Flybillett bestilt!

Da var første flybillett bestilt! Aiaiai, for en deilig følelse. Var heldig å fant billig flybillett gjennom Turkish Airlines. Avreise er fra Oslo 18. juli kl 12:10. Mellomlander i Istanbul og blir der et par timer før flyet går videre til Nairobi (Kenya). Lander i Nairobi 00:35 19.juli!


Da er enda et steg tatt mot den store reisen. Vaksiner er tatt, deler av reiseutstyr er kjøpt inn og første flybillett er i boks! Da mangler bare litt utstyr og en del lesing før drømmen går i oppfyllelse! 

Reiseutstyr

Planleggingen er virkelig i gang for fullt og det er også innkjøp av reiseutstyr. Foreløpig er silkelakenpose, microfiber håndkle, førstehjelpssett, leatherman og sist men ikke minst er kamera handlet inn. 


Pakkelisten er allerede klar og etter jul/bursdag blir nok resten av listen handlet inn. Har handlet/kommer til å handle det meste ved Nomaden, anbefaler absolutt de her. Super service, spennende erfaringer/tips å få, samt gode priser. 

Kamera gikk jeg til innkjøp av denne uken. Det ble et Canon Powershot G12 digitalt komptaktkamera. Kameraet ble kjøpt på nettet og utstyr på Ebay. 2 minnekort på 16gb, samt ekstra batteri er på vei i posten. Kan vel si at det er en blanding av et amatør kamera, samtidig som proffer også bruker dette. Fotokvaliteten er helt på nivå med dyrere speilreflekskameraer, samt at G12 har 720p HD-film. Blir nok en del foto, men har størst planer om å filme turen og lage en film når jeg kommer tilbake - fint minne! Kan også være moro for de som følger med i bloggen med noen filmklipp innimellom!


Les mer om kamera her!


NÅ begynner det å krible i foten her...