Reiseanbefalinger!?

Dagene går til mye planlegging av reising. I går var jeg på Ullevål Sykehus og tok reisevaksiner, nå begynner det å krible i reisefoten!! Til de av dere som er bereist, reiseanbefalinger tas i mot med stor takk! 


Reiseruten er ikke endelig fastlagt og kommer nok ikke til å bli ferdig noen gang - liker å ha fleksibilitet. Jeg har kommet frem til en del land som virker spennende, alle landene vil nok neppe bli besøkt. Vær med å påvirk reisen min ved å anbefale et eller flere land; Kenya, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Tanzania (Zanzibar), India, Kina, Japan, Vietnam, Kambodsja, Thailand, Malaysia, Australia, Brasil, Peru, USA. 


Gjerne send meg en melding på facebook eller kommenter på innlegget det du anbefaler. Er åpen for alt!



7 Responses so far.

  1. Helene says:

    NgoroNgoro krateret i Tanzania anbefales STERKT! :) Glede oss te å fylla me på deg :)

  2. Steinar says:

    Så spennende! Jeg vil anbefale deg Sør-Afrika, skiller seg litt fra de andre landene i Afrika. Eller så er Gambia en billig vinner hvis du tenker deg vestover i Afrika og liker at Peru allerede er på lista de. God forberedelse!

  3. mhastrup says:

    Takk for gode tips! Skal absolutt vurdere NgoroNgoro, Sør-Afrika og Gambia! :)

  4. Irene says:

    Utrolig spennende Mads! Jeg anbefaler Gorilla besøk i Uganda på det sterkeste, og Uganda er et frodig land med utrolig natur. Samtidig må du også vite at det er et land som ikke er godt vandt til turister, og mange syntes det er lite å se. Men den som leter den finner;) Lykke til!

  5. Jeanette says:

    Har aldri vært noen av plassene, men alltid drømt om en tur til Thailand og Kina, mye kultur og masse fint å se :) Så dit burde du prøve å få tatt turen. Ellers en tur til sør afrika, hvor du kommer til å finnsykt mane fine og nye inntrykk..! Håper du får en knall reise..!

  6. Maria says:

    Er i Thailand naa, og det kan absolutt anbefales!! Skal ned til Krabi og Phi Phi om ei god uke, saa kan sikkert slenge inn en anbefaling om det da ogsaa. Ellers er jo Australia et must - saa bra at du skal dit! Og faa med deg New York/ USA. Selv ville jeg tatt turen innom Kenya eller Tanzania og lagt ut paa skikkelig safari. Gleder meg til aa folge deg!!

  7. Inger says:

    Ser at India står på "ønskelista" men ikke er i reiseruta. Men hvis du finner på å stoppe innom der, så kan du ikke reise videre uten å stikke oppom Nepal.(80 dollar for flybillett) Fjellturen (vi hadde en ukes fottur) i Himalaya, med noen av verdens høyeste topper glitrende av snø, og dype, grønne daler med blomstertrær og varme kilder, lange dager med testing av utholdenhet og leggmuskler - hele tiden mens du skimter Mount Everest i det fjerne :) (dette var min flotteste naturopplevelse på turen vår:) )

Gi meg en hilsen!